06-11-2011
Νεοχώρι - Πανσουλιακός
1 – 3
Σύνθεση Πανσουλιακού: 1. Χαλκίδης Ι. 2. Γκίζης Αρ. 4. Ζαφειρίου Ν. 5. Γκόγκας Κ. 6 Γκίζης Ευαγγ. 8. Δεδούδης Θ. του Γ. 10. Λαζάρου Γ. 11. Φιλέντας Γ. 7 Παντσιούκας Κ. 13. Πλιάκος Ευστρ. 9 Σάββας Δ.
Αλλαγές: 46′ 14 Νιζάμης αντί 4 Ζαφειρίου Ν. - 75′ 16 Ευαγγελίου Β. αντί 2 Γκίζης Αρ. - 83′ 18 Καλαμπούκας αντί 8 Δεδούση Θ. του Γ.
Σκόρερ: 0-1 45′ Γκίζης Ευαγγ. - 1-1 65′ Πάντσιος - 1-2 75′ Πλιάκος Ευστρ. - 1-3 83′ Ευαγγελίου Β.
Ρεπορτάζ - Σχόλια
Ακόμη μια νίκη πέτυχε η ομάδα μας στην έδρα του Νεοχωρίου αυτή την φορά. Με εξαίρεση ενα 15 λεπτό (45′-60′) η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Μόλις στο 5′ χάθηκε η πρώτη μεγάλη φάση όταν μετά απο κάθετη πάσα του Πλιάκου Ευστ., ο Σάββας Δ. πλάσαρε αλλά είδε την μπάλα να περνά δίπλα απο το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει αλλα δεν μπορούσε να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Στο 45′ ο Παντσιούκας απο δεξιά έβγαλε την χαμηλή σέντρα και ο Γκίζης Ευαγ. πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και προλαβαίνοντας του αμυντικούς πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν μετά από φάουλ έξω απο την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνάει από πολλά πόδια και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό το τέρμα αφύπνισε τους παίκτες μας οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους και με καλή κυκλοφορία της μπάλας άρχισαν να βγαίνουν με αξιώσεις στην επίθεση. Για να φτάσουμε στο 75′ όταν ο Πλιάκος Ευστρ. πλάσαρε σωστά απο το ύψος του πέναλτυ μετά απο ωραία ενέργεια του Παντσιούκα. Στο 83′ ο Ευαγγελίου μετά από σέντρα του Σάββα Δ. με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-3. Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την γειτονική Οινούσα. Απο την ομάδα μας ξεχώρισαν οι Δεδούδης Θ. του Γ., Σάββας Δ. και Φιλέντας Γ.
Ευχαριστούμε τον Γκίζη Ευαγγ. για το ρεπορτάζ.
Φωτογραφικό άλμπουμ
